Een betere draagtas.
Gegarandeerd!

‘Een draagtas is een draagtas, toch?’

Voor de consument is een draagtas ‘vervoer’ voor zijn aankoop, voor de leverancier van die aankoop is het een reclame-uiting.
Een draagtas belandt na een aankoop of in de kast, of hij gaat van hand tot hand (‘ach, heb je even een tas voor me?’) en komt overal.

En met een mooie draagtas wil een consument best gezien worden. Daarmee is de draagtas een uitstekende manier om uw merk extra inhoud te geven en een bijdrage te leveren voor uw naamsbekendheid en reputatie.

Bagit Packit biedt de retailsector betere mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen. 

‘Een draagtas is een draagtas, toch?’
Niet helemaal.

Het kan altijd beter!

 

Betere draagtassen: in welk opzicht?

Kwaliteit en duurzaamheid, daar gaat de consument steeds meer voor. Dat ís ook beter, maar het moet voor u wel betaalbaar en makkelijk blijven.

Bagit Packit kan uw huidige draagtas verbeteren door:

  • een betere prijs,
  • een betere service,
  • betere levertijden,
  • een betere kwaliteit.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van draagtassen die door ons zijn geproduceerd.

Stuur gratis uw draagtas op en ontvang een offerte voor een betere draagtas!

Stuur gratis én eenvoudig uw huidige draagtas aan ons op en wij doen u een voorstel voor de betere versie (een betere prijs, betere levertijd en/of betere kwaliteit). Vraag snel een gratis verzendzegel aan!

Hoe werken wij voor u?

Wij begonnen met Bagit Packit in Turkije en produceren zelf. Geen tussenkomst van anderen en dus goedkoper. We kennen de markt, weten de kanalen en hebben alle benodigdheden in huis. Wij bieden u als winkelier de mogelijkheid om kosteloos uw tas op te sturen naar Bagit Packit Benelux, waarna wij u een voorstel doen voor de beste versie, inclusief de beste prijs, levertijd en kwaliteit.

Wat is er beter bij Bagit Packit Benelux?

Na jarenlange ervaring met Bagit Packit Turkije en met heel veel kennis (retail, ontwerp en marketing) ‘in de tas’ onstond Bagit Packit Benelux; een kleine en slagvaardige organisatie met korte lijnen.

Ons doel? Winkeliers een betere draagtas leveren.
En is er hulp nodig bij het maken van een ontwerp dan hebben we dat ook in huis.

Betere prijs

Onze kleine en slagvaardige organisatie heeft weinig overheadkosten. Zo hebben we geen leaseauto’s, bonussen of dure kantoorpanden. Deze kostenbesparing zien onze klanten terug in onze prijzen.

Betere Kwaliteit

Had u liever een luxere draagtas meegegeven aan uw klanten? Een draagtas die beter aansluit bij uw bedrijf en de klantbelevenis, maar werd dat te kostbaar? Laat ons uw draagtas verbeteren.

Betere Service

Vanaf het opstarten van ons bedrijf hebben we de klant in het middelpunt gezet. We streven naar de beste service door karte lijnen, transparantie en automatisering.

Betere Levertijd

Uw draagtas wordt vervaardigd in Turkije. Slechts drie uur vliegen van Nederland en ook nog eens per auto bereikbaar.